Security and Privacy by Design (SPbD)

Dette kurset i Security and Privacy by Design (SPbD) av Tagore og Junglemap lærer team hvordan de kan jobbe med sikkerhet og personvern gjennom hele utviklingsprosessen.

Tilvalg

Med kurset Security and Privacy by Design (SPbD – SSDLC/DevSecOps) lærer utviklerteam hvordan de kan holde produktene sine sikre gjennom hele utviklingsprosessen – fra opplæring, til distribusjon, vedlikehold og drift.

Innlemming av sikkerhet og personvern i utviklingsprosessen gjør det mulig for utviklingsteam å ta i bruk en shift left-approach, for å håndtere sikkerhetsrisikoer tidlig og forbedre effektiviteten, samtidig som de støtter forretningsmål og overholder lovkrav

Alt med lett fordøyelige 5-minutters NanoLearning-leksjoner.

En kraftig kombinasjon

Security and Privacy by Design gir teamet ditt et rammeverk for hvordan de kan fokusere på sikkerhet og personvern i utviklingsprosessen.

Vårt OWASP Topp 10-kurs dekker de mest kritiske applikasjonssikkerhetsrisikoene i dag.

Sammen vil disse kursene gi teamet kunnskap, en prosess, verktøy og eksempler for å håndtere applikasjonssikkerhetsrisikoer og balansere disse mot teamets andre prioriteringer.

Samtidig skaper kursene en målbar og kontinuerlig forbedringsprosess rundt sikkerhet og personvern og legger til rette for risikovurderinger og forbereder hendelseshåndtering.

Dynamiske rapporter

Du trenger bevis på at teamet ditt fullfører leksjoner, består kunnskapstester og reflekterer over innholdet. På Junglemap-plattformen vises brukerstatistikk på alle nivåer, fra hele til avdelingsnivå, helt ned til den enkelte kurstdeltaker– dataene kan eksporteres som rapportark til presentasjonsformål.

Vil du ha mer informasjon?

Ta kontakt for å lære mer om hvordan produkt- og utviklingsteamene dine kan holde produktene sine sikre gjennom hele utviklingsprosessen.