Informasjonssikkerhet for produkt- og utviklingsteam

I dette kurset fra Junglemap og Tagore får produkt- og utviklingsteam oppdatert kunnskap om de mest kritiske sikkerhetsrisikoene for nettapplikasjoner.

Tilvalg

Cyberangrep blir mer og mer avanserte.

Produkt- og utviklingsteam trenger en dypere forståelse av hvilke trusler og risikoer som kan ramme webapplikasjonene deres. Utviklere må lære seg å tenke som kriminelle.

Dette kurset er utviklet av eksperter med flere tiårs erfaring innen informasjonssikkerhet, og gir  utviklere et solid grunnlag for å forstå risikoer og hvordan du kan beskytte nettappene dine.

Gjennom korte leksjoner, levert direkte via e-post, får mottakerne verdifull innsikt i de mest effektive måtene å motvirke de vanligste truslene.

Kurset dekker the OWASP Top 10 Web Application Security Risks.

Emner som dekkes 

1. Broken Access Control 

2. Cryptographic Failures 

3. Injection 

4. Insecure Design 

5. Security Misconfiguration 

6. Vulnerable and Outdated Components 

7. Identification and Authentication Failures 

8. Software and Data Integrity Failures 

9. Security Logging and Monitoring Failures

10. Server-Side Request Forgery

 

Dynamiske rapporter

Med vår rapporteringsfunksjon får du data på at utviklerne dine fullfører leksjonene, består kunnskapstester og får ny innsikt.

Dataene kan filtreres på alle nivåer, fra organisasjons- eller avdelingsnivå ned til den enkelte mottaker. De kan enkelt eksporteres som rådata eller som rapporter til bruk i presentasjoner.

Og selvfølgelig hjelper Junglemaps dedikerte CSM-team deg gjerne med forhåndsinformasjon, kursdistribusjon, påminnelser, rapporter og mer slik at du får mest mulig ut av kurset.

 

Security and Privacy by Design (SPbD)

Ved å kombinere dette kurset med vårt nye kurs om SPbD, vil utviklingsteamet ditt også få et nyttig rammeverk for hvordan du kan inkorporere sikkerhet og personvern i hvert trinn i utviklingsprosessen.

Les mer om kurset Security and Privacy by Design her!

Bestill en demo!

Kontakt oss for å få mer informasjon om hvordan dine produkt- og utviklingsteam kan få oppdatert kunnskap om de mest kritiske sikkerhetsrisikoene.