Bli vår partner!

Sliter kundene dine med lite bevissthet innen informasjonssikkerhet? Bli vår partner! La oss skape både verdi og bevissthet sammen.

Brukt av over 1400 organisasjoner

Pålitelige og erfarene 

I dag bruker over 1400 organisasjoner våre kurs for å skape og opprettholde en økt bevissthet rundt informasjonssikkerhet. Gjennom partnerskap kan vi nå enda flere.

Med Junglemap får du en partner med over 20 års erfaring, som kan både cybersikkerhet og læring. I tillegg har vi en metode og modell som er lett skalerbar og passer for både små og store organisasjoner.

Selv søker vi samarbeid med ledelses- og IT-konsulenter, systemleverandører og andre som jobber tett med organisasjoner som også har behov for å styrke sin informasjonssikkerhet.

Våre partnerskap

Vi tilbyr tre typer partnerskap

Icon with several avatars in symbolising distribution

Junglemap Reseller

Gir deg som IT-leverandør muligheten til å tilby dine kunder Cybersecurity Awareness Training ved hjelp av NanoLearning. Med gjentakende inntekter og minimal administrasjon.

Icon

Junglemap MSP

Gir deg som Managed Service Provider muligheten til å legge til Cybersecurity Awareness Training ved hjelp av NanoLearning til dine lisenser og skytjenester. Jo flere brukere per lisens, jo bedre blir prisen.

Icon

Junglemap Whitelabel

Som Whitelabel-partner får du tilgang til Cybersecurity Awareness Training med NanoLearning tilpasset kundens grafiske profil.

Ta kontakt!

Ønsker du å skape en vinn-vinn-situasjon? Ta kontakt med oss for en prat om partneravtale.