Case   10 februar 2023

NanoLearning skaper engasjement i Amnesty

De fire siste årene har Camilla Fallsen bygget opp sikkerhetsarbeidet i Norges største menneskerettighetsorganisasjon. Opplæring fra Junglemap har spilt en viktig rolle i arbeidet.

NanoLearning
Informasjonssikkerhet
NanoLearning skaper engasjement i Amnesty

I Amnesty bruker de NanoLearning til å skape engasjement rundt informasjonssikkerhet.

– Da jeg startet i Amnesty for fire år siden var IT-sikkerhet et område jeg raskt måtte ta tak i. Mye måtte på plass på en gang. Noen anbefalte kursene til Junglemap, og de var til god hjelp. Det sier Camilla Fallsen, IT-sjef i Amnesty Norge

Mer engasjement

Når ansatte får kontinuerlige drypp av informasjon om sikkerhet, blir de også tryggere på hvordan de kan bruke systemer på en sikker måte. 

– Jeg har fått mange flere spørsmål etter at vi begynte med NanoLearning. Folk stopper opp og tenker seg om, for eksempel når de får lenker i eposter. Det er supert!

Fallsen sender av og til ut en evaluering av NanoLearningen. Der får hun og de andre lederne vite hvordan det går med opplæringen. – De ansatte virker veldig fornøyde med de små kursene og er tydelige på at de ser verdien i dette og at de ønsker en videreføring og flere NanoLearningskurs sier hun. 

Camilla Fallsen, IT-sjef i Amnesty International Norge.
Camilla Fallsen, IT-sjef i Amnesty International Norge.

Mer bevissthet

God informasjonssikkerhet avhenger av årvåkne ansatte. Det er menneskelig å gjøre feil, men med ny kunnskap og kompetanseheving synker sannsynligheten for ødeleggende dataangrep. 

– NanoLearning er en kjempefin måte å løfte bevissthet og kompetanse hos de ansatte, understreker IT-sjefen.  

Sømløst og enkelt system

Noe av det beste med opplæringen er hvor enkel den er å sette opp og tilpasse innholdet, sier Fallsen. 

– Nye ansatte glir sømløst inn i opplæringsløpet, uten at jeg trenger å løfte en finger. Onboardingen av nyansatte går som en lek. Azure-integrasjonen er gull verd. 

Med NanoLearning får ansatte leksjoner direkte i innboksen, og systemet sender automatisk ut påminnelser.

Om NanoLearning 

Over 7 000 000 brukere har tatt NanoLearning-kurs fra Junglemap.  NanoLearning har som mål å skape trygghet og årvåkenhet hele året. Sikkerhet er ikke bare å ha tekniske sikkerhetstiltak på plass.  De vil ikke hjelpe deg hvis de ansatte ikke tenker på sikkerhet. Med NanoLearning-kurs i informasjonssikkerhet kan vi slå glemselskurven og øke informasjonssikkerheten.

 

3 fordeler med NanoLearning

Icon with several avatars in symbolising distribution

Mer engansjement

Læring i felleskap skaper engasjement

Icon

Sømløst

Mindre administrasjon - mer læring

Icon

Mer bevissthet

En tryggere hverdag med mer kunnskap

Case   10 februar 2023